Chytrá vinotéka Candy a aplikace hOn: vítězný tým

Articolo Cantinette Maggio_900x900.png

Chytré funkce aplikace hOn

Po vyčerpávajícím dni není nic lepšího než sklenka vína, zejména pokud bylo uchováváno při ideální teplotě. Proto nemůžete být bez chytré vinotéky Candy, která je určena k uchovávání láhví vína při ideální teplotě, abyste měli zážitek z vína co nejlepší.

Třešinkou na dortu jsou právě funkce aplikace hOn, které všechno zařídí a usnadní. V tomto článku odhalíme, jak používat některé z nich, abyste našli inspiraci pro přípravu pokrmů a jejich kombinaci s vínem, a abyste rovněž mohli sledovat víno na časové ose. Pojďme si projít první kroky společně. Otevřete aplikaci Candy hOn.

Část Inspire Me

Jakmile otevřete aplikaci, najdete v ní intuitivní nabídku.

Zaměříme se na část Inspire Me. Jak uvidíte, když vyberete typ pokrmu, který se chystáte připravit, aplikace vám nabídne nejvhodnější víno pro kombinaci s tímto pokrmem. Ukážeme si to na příkladu.

Chcete připravit romantickou rybí večeři a udělat dobrý dojem tím, že zkombinujete každý chod s tím pravým vínem.

Na úvod bude suši následované předkrmem z korýšů a rizotem z mořských plodů a dokonalé jídlo zakončíte jahodovou zmrzlinou. Pro každý z chodů je nutné pouze vybrat položky ze seznamu, abyste našli optimální kombinaci podle zásoby vašich láhví a vaší historie vína. Došlo vám nejvhodnější víno? Buďte bez obav, budete přesměrováni na Vivino, kde si můžete koupit ideální láhev.

Část Wine History

Právě jsme viděli, že kombinování s pokrmy vychází také z vaší historie vína. Ale jak s touto historií pracujete a jak ji budujete? Nepanikařte, je to jednodušší, než to vypadá.

Stačí otevřít aplikaci a přejít na panel aplikace Vinotéka.

Zde uvidíte:

  • část Naposledy odeslané, kde si můžete prohlédnout naposledy naskenované víno;
  • část Oblíbené, kde najdete víno, které máte nejraději;
  • část Wine History, kde můžete sledovat všechny své aktivity týkající se vína.

Nyní se zaměřme na poslední část. Zde uvidíte něco jako časovou osu udržující přehled o všech vašich naskenovaných vínech, která je dělena podle data.

Jak to může pomoci? Ukážeme si to na příkladu.

Během poslední dovolené v Toskánsku jste pili různá vína Chianti, ale jedno z nich bylo neuvěřitelně chutné. Bohužel si nepamatujete jeho název, ani z jakého sklepa pochází. Pamatujete si jen to, že jste ho pili na oslavě narozenin vašeho kamaráda 23. srpna a že jste ho naskenovali, abyste si zjistili všechny související informace. Pak stačí jen zkontrolovat aktivity k tomuto datu a právě tam toto víno bude. Jednoduché, že?

Candy_logo_6.png