Exkluzivní lakovaná dvířka ve všech barvách duhy

Chcete svému interiéru vdechnout luxusní vzhled a neomezovat se ve výběru barev?

 

Pak jsou pro Vás lakovaná dvířka Grena DD tou správnou volbou.

Lakovaná dvířka jsou velmi žádaná a vyhledávaná především pro svůj oslnivý vzhled, díky kterému dodají interiéru nádech luxusu. Své využití mají nejen v kuchyni, ale také v ostatních místech jako jsou koupelnypředsíněložniceobývací a další prostory.

Lakovaný vzhled dvířek vynikne především v exkluzivních designových kuchyních, obývacích pokojích či u designového nábytku. Variabilita tvarů a barev však předurčuje jejich neomezenou možnost využití.

V případě lakovaných dvířek Grena DD můžete vybírat z více než 190 odstínů barev a 31 různých tvarů. Kromě jednoduchých hladkých tvarů lze zvolit i složitější frézované tvary a samozřejmě, zákazníky velmi oblíbené, tvary s integrovanou úchytkou. Vzhledem k dnešním minimalistickým trendům jsou však stále nejvyhledávanější světlé odstíny v kombinaci s rovnými tvary, které působí velmi elegantně.

Základním materiálem lakovaných dvířek Grena DD je MDF deska o tloušťce 18 nebo 22 mm (dle typu tvaru), na povrchu upravena kvalitním stabilním polyuretanovým polomatným lakem, který zaručuje odolnost vůči UV zářeníVýhodou lakovaných dvířek je kromě toho také jejich vysoká odolnost proti vlhku, teplu a samozřejmě oděru.

Velkou předností lakovaných povrchů je také to, že nevyžadují žádnou zvláštní péči.

První čištění lakovaného povrchu lze sice provádět až po úplném vyzrání laku, tedy ne dříve než 14 dní po dodání dvířek, ale další čištění je již hračka.

Při běžném provozu stačí lakovanou plochu udržovat čistou za použití kvalitní jemné utěrky nebo houbičky navlhčené vodou s přídavkem saponátu bez obsahu písku, prášku nebo jiné složky s brusným efektem.

Chcete-li lakovaný povrch více ochránit před případným poškrábáním, usazováním prachu a dalších nečistot, ošetřete jej leštidlem vhodným pro lakované povrchy.

Samozřejmě jako u jiného nábytku, není vhodné používat čističe a přípravky obsahující oleje, alkoholy, rozpouštědla a jakékoliv agresivní látky, stejně jako drátěnky, škrabky a obdobné materiály s hrubým a ostrým povrchem.

Budete-li se takto jednoduše o svá lakovaná dvířka starat, budou ozdobou vašeho bytu po mnoho let.

U nás již v nabídce, k vidění nově i tyto vzorky lakovaných dvířek!

n_1404056346.jpg

Zdroj: Grena.cz

Grena.jpg