FÓLIE V PROVEDENÍ SUPERMAT

Když výrobci fólií zaregistrovali trend stále matnějších povrchů, nelenili a přispěchali se svými příspěvky. No, přispěchali … chvíli jsme museli počkat, a proto také většinu novinkových fólií představujeme až nyní a nikoli na jaře, jak bývalo zvykem. Ale někdy se počkat vyplatí!

 
Čtveřici supermatných fólií jsme oblékli do barev, se kterými prostě nešlápnete vedle. Jsou „in“, nabízejí téměř neomezené možnosti kombinací a budou elegantní ještě hodně dlouhé roky. A navíc: tvrzení „oblékli jsme do barev“ není žádnou nadsázkou. Tyto supermatné dekory jsou vyráběny na zakázku pouze pro společnost Trachea!

 

Sněhově bílá supermat
Hluboce matné povrchy jsou stále oblíbenější, a pokud jde o barvu, je bílá jasnou královnou. Čistota sněžného dekoru je skutečně absolutní a kombinační možnosti neomezené.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

dekor_2_01_snehove_bila_supermat1.jpg

 

Magnolie supermat
Něžný krémový odstín v hlubokém matu působí dojmem zvláštního vnitřního kontrastu. Fólie se hodí do bezpočtu kombinací, ale bez problémů obstojí jako soliter.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

dekor_2_03_magnolie_supermat.jpg

 

Savana šedá supermat
Neobvyklá barevnost na rozhraní béžové a šedé není jedinou devizou tohoto dekoru. Další – a stejně nepřehlédnutelnou – je úžasná hloubka matu.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

dekor_2_05_savana_seda_supermat.jpg

 

Prachově šedá supermat
Elegantní šeď – ani moc světlá, ani příliš tmavá – a k tomu mat hluboký jak studna na Zbiroze. Pokud máte rádi designovky, tak tahle je nepřehlédnutelná.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

dekor_2_07_prachove_seda_supermat1.jpg

 

Zdroj: Trachea.cz