KDYŽ SE STYL POTKÁ S INOVACÍ

Nová Collection 7 kombinuje nové technologie a velmi elegantní design. Spotřebiče z této řady se snadno stanou součástí vašeho života a o ožíví vaši kuchyň. S produkty z Collection 7 pro Vás nyní bude jednodušší zorganizovat si efektivně čas a zároveň uspokojit vaše labužnické chutě. 
Nejnovější technologický výzkum byl zaměřen na přípravu a konzervaci potravin v souladu s nejvyššími standardy kvality a zdravým životním stylem. Každý produkt z této řady byl vyroben tak, aby k sobě vzhledově ''ladily'', a to hlavně díky použití stejných povrchů, které jsou z ušlechtilé oceli a stejných detailů, jako jsou  například rukojeti a přední části spotřebičů z černého skla. Některé modely je možné nainstalovat, jak vodorovně, tak svisle, v závislosti na dostupném prostoru.

Zjistěte o Collection 7 více a vyberte si model, který Vám sedí nejvíce:

H-OVEN 700 A UMĚLÁ INTELIGENCE

S jedinečnou troubou H-OVEN 700 je možné komunikovat pouze pomocí vašeho hlasu, a to díky umělé inteligenci, která je součástí výbavy trouby. Chytře si pamatuje zvolené programy a nabízí řešení šité na míru Vašemu životnímu stylu.

37-33701958 HOZP717IN-F-65689-M.jpg

TROUBA H-OVEN 700 S PLNĚ DOTYKOVOU OBRAZOVKOU

Díky novému rozhraní si můžete pečící program vybrat přímo na obrazovce pouhým dotekem a přizpůsobit vaši novou troubu vašim zvyklostem.

 

NEKONEČNÉ MOŽNOSTI PŘI VAŘENÍ

Kromě trub H-OVEN 700 s jedinečnou technologií umělé inteligence a plně dotykovým displejem nabízí Collection 7 spoustu dalších možností: od tradičního modelu  H-OVEN 700, přes model H-OVEN 700 STEAM COMPACT, speciální kompaktní parní troubu, která kombinuje režim tradičního vaření a vaření v páře,  až po model kompaktní kombinované mikrovlnné trouby H-MICROWAVE 700 COMBI.Všechny modely  lze spojit v set nebo je nainstalovat samostatně, podle toho, který spotřebič ve vaší kuchyni chybí.

 

H-OVEN 700 STEAM COMPACT: IDEÁLNÍ PRO ZDRAVÉ STRAVOVÁNÍ.

HSO450SV - 33701902

Tato speciální trouba kombinuje režim tradičního vaření a vaření v páře. Výsledkem vaření v páře jsou zdravější pokrmy, které jsou přirozenější pro naše tělo a snáze stravitelné.Tento spotřebič můžete používat jako běžnou troubu, nebo se sáčky sous vide (bez kontaminace vůní, bez bakterií, bez alergenů) při nízkých teplotách v parním režimu. Se svými 48 programy je možné takto vařit maso, ryby i zeleninu a využít přednastavené recepty v naší aplikaci Wizard.

02_H-Oven-SteamCompact_600x600.jpg

H-MICROWAVE 700 COMBI: PRO DOSAŽENÍ ŠPIČKOVÝCH VÝSLEDKŮ

HMG450B - 38900147

Kompaktní, vysoce výkonný formát: mikrovlnná trouva H-MICROWAVE 700 COMBI kombinuje všechny funkce tradiční trouby s mikrovlnnou troubou, ovšem v kompaktnější verzi s kapacitou 34 litrů. Zjistšte, jak připravit chutné pokrmy bez obětování času , pouze pomocí inovativního digitálního rozhraní. S touto kombinovanou mikrovlnnou troubou dostanete navíc výběr programů vaření a přednastavených receptů, které si můžete v aplikaci snadno uložit pro další použití, nic dalšího už nepotřebujete.

04_H-Microwave_600x600.jpg

 

DALŠÍ NÁPADY PRO VAŠI KUCHYŇ

Collection 7 je doplněna dvěma dalšími produkty, které formují celkovou funkčnost  a pohodlí vaší kuchyně. Podívejte se, jak funguje kávovar H-COFFEE MACHINE 700 nebo H-DRAWER 700, zásuvka na vakuování potravin. Oba tyto spotřebiče je možné nakombinovat s ostatními spotřebiči z kolekce.

H-COFFEE MACHINE 700: PRO PERFEKTNÍ SNÍDANI

HBCM450 - 36000074

Snídaně u vás doma ještě nikdy nebyla tak elegantní a chuťově rafinovaná. Vestavný kávovar  H-COFFEE MACHINE 700 z řady Collection 7 umožňuje mletí kávových zrn z vaší oblíbené pražírny přímo u Vás doma. Udělejte si dokonalou snídani, na co máte dnes chuť? Kávovar z Collection 7 nabízí espresso, cappucino nebo americkou kávu. Kombinací různých režimů páry a horké vody lze připravit přesně takovou kávu, jakou máte nejraději. H-COFFEE MACHINE 700 nabízí snadné ovládání pomocí nového digitálního rozhraní a elegantního přehledného designu.

05_H-Coffee_600x600.jpg

H-DRAWER 700: PRO SPRÁVNOU TEPLOTU POKRMŮ A TALÍŘŮ PŘI PODÁVÁNÍ

HPWD 140/1 N - 36000065

Další novinka vytvořená naší společností na základě posledního technologického výzkumu: ohřevná zásuvka H-DRAWER 700 - dosahuje teploty od 30° do 70°.  Kromě toho, že pokrmy uchovává teplé, zvládne také vaření při nízké teplotě, fermentaci jogurtů nebo kynutí těsta či rozmrazení hluboce zmrazených potravin a produktů. Díky své kapacitě 20 litrů může zásuvka uchovat teplých až 6 porcí pokrmů  nebo sterilizovat nádobí a kuchyňské náčiní pro stejný počet jídel.

06_H-Drawer-Warm_600x600.jpg