Neomezujte se při vaření vyhrazeným prostorem

whirlpool_logo.jpgslider-image_jpeg-20171025124727-8082-banner-cook.jpg

 

Nové indukční varné desky vám nabízejí prostor na celé varné ploše. Vzpomeňme si, jak naše babičky vařily na starých kachlových pecích, kde se na velké litinové desce v každém hrnci vařilo a kdekoliv mohl přibýt kastrůlek, ve kterém se ohřívalo mléko nebo vařil čaj. 

Spojením tradice, moderní technologie 6. smysl a indukčních procesů dnes opět dokážeme vařit na varné desce bez omezení velikosti , tvaru a počtu hrnců.

Indukční desky z nové řady W Collection firmy Whirlpool kombinují celoplošné vaření s vařením na jednotlivých vybraných zónách. Efektivnost a vysokou úsporu zabezpečuje osm oválných indukčních cívek, které zahřívají jen dno hrnce bez ztráty tepla v okolí.

Varná deska SMP 658C/BT/IXL je vybavená 2 samostatnými displeji a centrální stupnicí pro nastavení stupňů výkonu.

Levý displej slouží pro výběr varné plochy , zobrazení nastavení stupňů výkonu (1-18 + Booster) a volbu z 10 automatických funkcí 6. smyslu.

Na pravém displeji se zobrazují pokyny z volených automatických funkcí, podle kterých se má postupovat, např. "Přidat olej" nebo "Přidat potravinu".

Unikátní funkce 6. smysl nabízí přípravu masa, zeleniny, omáček nebo těstovin, automatické nastavení výkonu pro grilování, smažení, pomalé vaření, zahušťování, rozpouštění, rychlé vaření a podobně.

 

Kuchyně STACH jsou prodejci této známé a inovativní značky. Rádi tuto značku prodáváme, montujeme a také našim zákazníkům doporučujeme. Z kolekce Whirlpool RUSTIKAL máme vystaveny spotřebiče v kuchyňském studiu v Ústí nad Labem, přijďte se inspirovat........