Ochlaďte se s TAURUSem!

9574005_prispevek.jpg

Hledáte levný a efektivní způsob přečkání horkého léta? Zdají se Vám náklady na pořízení a provoz klimatizace v našich zeměpisných šířkách zbytečné? Pojďte se s námi podívat na levný a účinný způsob ochlazování interiéru.

Španělský výrobce TAURUS / ALPATEC má mnohaleté zkušenosti nejen s klimatizacemi. Do ČR jsme přivezli jejich mobilní ochlazovač TAURUS R750, který Vám přináší hned několik výhod.

logo_taurus_0.png

1. Je EKONOMICKÝ – oproti klasickým klimatizacím jsou náklady na jeho pořízení až čtvrtinové. Navíc provoz se spotřebou pouhých 65W, oproti klimatizacím s příkonem 2100W, nepoměrně levnější.

(Při 5 hodinovém provozu denně, 6 dní v týdnu, 4 týdny v měsíci (někdy přeci také musí pršet) a spotřebě 2,1kW při ceně Kč 4,10 za kW, vychází měsíční provoz klasické klimatizace přibližně na 1.000,- Kč. Celkový odhad nákladů na překlenutí léta se tak vyčíslují až na 3.000,-)

2. Je EKOLOGICKÝ – pro svůj chod nepotřebuje žádné náplně v podobě chemických látek. Stačí studená voda a přibalené namražené vložky, nebo obyčejný led. Účinně tak lze snížit teplotu v místnosti až k 25oC.

3. Je opravdu MOBILNÍ – odpadá nutnost odvodu vytvářeného tepla. To totiž musíte řešit u tzv. „mobilních“ klimatizací, a to buď vývodem do zdi, nebo přes speciální okenní vložku. Obě řešení ale stojí další a nemalé peníze. Vzít si ho s sebou můžete na chatu, do dětského pokoje, nebo na víkend k prarodičům…

4. Je VÝKONNÝ – s výměnnou vzduchu až 550m3/h jde o jeden z nejvýkonnějších ochlazovačů na trhu. (Běžné bývají hodnoty okolo 330m3/h)

5. Je ZDRAVÝ – další z funkcí přístroje je Ionizace, neboli obohacování prostoru o záporné ionty. Ty ničí bakterie a zápachy a prokazatelně zpříjemňují pobyt v takto obohacených místnostech, připodobňovaných k horskému prostředí nebo vzduchu po dešti. Navíc místa, kde se běžně bojuje s vlhkostí jsou v letních měsících abnormálně přeschlá a přístroj tak umí potřebnou vlhkost do prostředí dodat.

6. Je TICHÝ – spánek v takto ionizované a zvlhčené místnosti je pravým požitkem. S hlučností do 56 dB jde o velmi tiché zařízení, které navíc s funkcí NIGHT MODE opravdu zkvalitní Váš odpočinek.

Navíc, díky samostatně volitelným funkcím Ionizace, čištění vzduchu nebo zvlhčování, není provoz ochlazovače Taurus R750 limitován jen přes letní měsíce.

Možnost objednání a technické informace zde.