Úchytky Tulip

Bez názvu.jpg

Kov, dřevo, porcelán... Tulip nabízí více jak 2 000 různých variant kvalitních úchytek a knopek v mnoha materiálových, barevných i tvarových provedeních. Ať už hledáte cokoliv, úchytky Tulip vás chytí za srdce. Kvalitu výrobků Tulip neobjevíte jinak než dotekem. Zastavte se u nás a prohlédněte si sortiment osobně. První setkání i dotek rozhoduje. Přijďte se dotknout úchytek a přesvědčte se o tom, že spojují eleganci, kvalitu materiálů i provedení. Tisíce spokojených zákazníků již ví, že dokonalý domov tvoří právě detaily.

 

kovove-uchytky-3.jpg

KOVOVÉ ÚCHYTKY A KNOPKY

Elegance, praktičnost a vysoká odolnost – to jsou kovové úchytky a knopky z kolekce Tulip. Skvěle vyniknou jak v tradičním interiéru, tak i v moderní domácnosti.

 

drevene-uchytky-1.jpg

DŘEVĚNÉ ÚCHYTKY A KNOPKY

Nechte se inspirovat jedním z nejlepších designérů na světě, přírodou. Zútulněte svou domácnost nadčasovými dřevěnými úchytkami a knopkami z kolekce Tulip.

 

rustikalni-2.jpg

RUSTIKÁLNÍ A PORCELÁNOVÉ ÚCHYTKY A KNOPKY

Něžná elegance pro romantické duše v podobě mosazi a porcelánu. Dodejte svému domovu jiskru a připomeňte si dobu dětství, prázdnin a vůni heřmánku v kredenci.

 

vesaky-3.jpg

VĚŠÁKY

Slaďte svou domácnost do posledního detailu! Věšáky Tulip se skvěle hodí všude tam, kde si potřebujete odložit své oblečení.

 

zapustne-uchytky-2.jpg

ZÁPUSTNÉ ÚCHYTKY A PROFILY

Hledáte tu pravou úchytku pro posuvné dveře? Sáhněte po zápustných úchytkách a profilech, se kterými vám nehrozí ani přiskřípnuté prsty, ani kolize s hranou vedlejších dveří.

 

 

detske-a-plastove-2.jpg

DĚTSKÉ A PLASTOVÉ ÚCHYTKY A KNOPKY

Veselé, barevné, kvalitní. I vaše malé ratolesti si zaslouží dotek kvality. Dopřejte jim úchytky podle jejich přání, které rozzáří nejen dětský pokoj, ale i dětské očička.