Úspora času, zlepšení každodenního života s myčkou Brava od Candy

 

Nová myčka Candy Brava se řídí touto strategií: čím rychleji umyto, tím více času na věci, které milujete, a tím vyšší kvalita života. Zůstaňte s myčkou v nepřerušovaném kontaktu a získejte přístup k dalšímu obsahu a funkcím. Kromě toho můžete se svým spotřebičem komunikovat pomocí hlasu prostřednictvím smartphonu nebo digitálního asistenta. Myčka Brava je k dispozici jak ve volně stojící, tak ve vestavné verzi.

01.jpg

RYCHLÁ JAKO NIKDY PŘEDTÍM

Brava je nepřekonatelným pomocníkem v šetření časem se zachováním perfektních výsledků.

ÚSPORA ČASU

Kuchyňské nádobí umyjete a usušíte za 39 minut s nejrychlejším cyklem třídy A na trhu.To umožňuje vysokotlaký systém, který soustředí maximální mycí výkon v krátkém čase - 39 minut.

RYCHLÝ 24 MIN

Nejlepší kombinace času a výkonu pro mytí lehce zašpiněného nádobí za 24 minut při 50°C.

 

EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

 

02_1.jpg

PERFEKTNÍ UMYTÍ

Nový čisticí systém Perfect Rapid Zone je schopný umýt i ty nejšpinavější pánve a zbavit nádobí nečistot i u rychlých programů. Mycí síla je nyní o 60% větší a to díky dodatečnému ostřikovacímu ramenu.

 

 

03.jpg

NEJLEPŠÍ ÚČINNOST

Brava zaručuje vysokou úsporu energie, díky energetické třídě A+++, -10%.

 

04.jpg

MAXIMÁLNÍ EFEKTIVITA

Funkce Smart Door zajistí automatické otevření dvířek na konci mycího cyklu. To napomáhá dosáhnout rychlého a maximálního výkonu v sušení umytého nádobí.

 

CHYTRÉ OVLÁDÁNÍ

Myčku Brava můžete ovládat pomocí svého smarphonu bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte. Díky funkci Talking Candy můžete vést s myčkou dialog stejně jednoduše, jako kdybyste mluvili se spolubydlícím.

Skrze aplikaci simply-Fi je pak možné spravovat mycí cykly a získat rady ohledně mycích cyklů. Aplikace dále nabízí podporu při technických problémech, statistiky spotřeby energie a vody a další funkce pro optimalizaci výsledku mytí.

05.jpg

SOUSTAVNÝ PŘEHLED

V aplikaci Simply-Fi můžete neustále kontrolovat a sledovat stav soli, leštidla a tablet, které zbývají, takže máte pohodlný přehled o jejich zásobách.

DELŠÍ ŽIVOT PRO VAŠI MYČKU

S funkcemi Kontrolní cyklus a Naprogramovaná údržba spustíte rozsáhlou a podrobnou kontrolu komponentů a stavu vaší myčky.

 

FUNKČNÍ DESIGN

06.jpg

MAXI NÁPLŇ

Jedinečný design interiéru umožňuje umístit až 16 sad nádobí. Až 20l položek nádobí lze vložit a umývat v jednom cyklu.

 

07.jpg

VARIABILITA PROSTORU

Zcela nový chytrý koš má modré podpory. které jsou speciálně navrženy tak, aby zajistily optimální umístění nádobí. Horní koš poskytuje dalších 10% prostoru - jeho výšku lze navíc nastavit i při plném zatížení.

 

08.jpg

ERGONOMICKÉ A SNADNÉ UCHOPENÍ

Nový interiér a nové zaoblené úchyty zaručují uživateli snadné používání maximální pohodlí při plnění a vyjímání nádobí.

 

09.jpg

VÍCE MÍSTA PRO VŠECHNO NÁDOBÍ

Nejen že do myčky můžete umístit talíře všech velikostí až do průměru 34,5 cm.

 

10.jpg

SNADNÁ KOMUNIKACE

INTUITIVNÍ DISPLEJ VE VAŠEM JAZYCE

Nový intuitivní displej komunikuje ve více než 20 různých jazycích.

VÍCE POHODLÍ NA DOSAH

Užijte si dotyková tlačítka, se kterými bude ovládání hračkou.

Candy_logo_2.png